• Panouri HERIFONHericon Distribution produce , comercializează și montează panourile fonoizolante și fonoabsorbante marca HERIFON
  • Panouri HERIFONHERIFON - gama de sisteme pentru bariere fonoizolante, capabile să obțină cele mai bune rezultate din sectorul de izolare acustică în conformitate cu normele naționale și comunitare.
  • Panouri HERIFONPanourile fonoizolante și fonoabsorbante HERIFON pot fi montate pe marginea strazilor sau a cailor ferate, în apropierea discotecilor.
  • Panouri HERIFONPanourile fonoizolante si fonoabsorbante HERIFON pot fi montate și în fabricilor cu activitate productiva zgomotoasa.
Panouri HERIFON1 Panouri HERIFON2 Panouri HERIFON3 Panouri HERIFON4
slideshow by WOWSlider.com v6.3

 

sc HERICON DISTRIBUTION srl
Date de identificare:

CUI: 24933341, atribut fiscal: RO

Nr. înregistrare în Registrul Comerţului:

J03/27/2009

Activitate principală: CAEN


Sediu social / Punct de lucru / Depozit:

Com. ALBOTA;
str. Ecologiei ; nr.793; 
DN65 iesire spre Craiova 

 

Conducerea şi reprezentarea companiei este realizată de:

HERIŞANU NICOLAE - administrator

 

Telefon:  0758.608869, 0735.590556

E-mail: office@hericon.ro

............ herisanun@yahoo.com

 

 

 

SC HERICON Distribution SRL este producător și distribuitor al panourilor fonoizolante și fonoabsorbante marca Herifon

Panourile fonoizolante si fonoabsorbante HERIFON pot fi montate pe marginea strazilor sau a cailor ferate, in apropierea discotecilor sau a fabricilor cu activitate productiva zgomotoasa.

 

DESCRIEREA PANOULUI
Furnitura din panouri fonoabsorbante este formată din două subansable profilate la rece din  oțel cu grosime de 1.00 mm , a căror asamblare este asigurată de montaj baionetă, care exclude utilizarea de şuruburi la montajul panourilor,pentru exterior.
Structura portantă ca de boxă, cu funcţia de absorbţie a sunetului, are dimensiuni standard de 105 mm grosime, 500mm înălţime şi o lungime de 3000 mm  sau 2000 mm. Este vopsită cu pulberi de poliester polimerizat la 200 °C, făcută să reziste în timp.
Funcţia de reducere a zgomotului, este asigurată de un panou realizat din fibre minerale, plasat central față de interiorul casetei, cu o grosime de 60 mm şi o densitate de 70-90 kg/m3.
Acest panou în partea expusă la găuri este susţinută de o răşină cu fibra de sticlă, rezistentă la apă, silicon, în scopul de a permite rezistenţă şi durabilitate față de agenții atmosferici și razele ultraviolete.
Elementul frontal, din  oțel , este suficient de perforat, cu un raport gol / plin egală cu aproximativ 33% din suprafață, cu găuri cu un diametru de 10 mm şi cu un pas de 14 mm, în timp ce elementul din spate este constituit dintr-o foaie de oțel plină (neperforată). Acest ansamblu are scopul de a obţine o barieră de izolare fonică.
Părţile laterale ale panourilor sunt închise cu elemente de capăt din metal, care asigură fixare elastică între panou şi structura de rezistență. Panourile prezintă nut și feder de-a lungul părții longitudinale, ceea ce permite cuplarea consecutivă , a acestora în plan orizontal.


Standard de referinţă EN1793 EN 1794 1-2 .

CULOARE STANDARD RAL ALB  9002,ALTA CULOARE LA CERERE.

 

 

HerifonCaracteristici:

  • nu permit extinderea focului, prezintă o rezistenţă marită împotriva fenomenelor atmosferice şi a vantului;
  • grad simplu de montare şi întreţinere;
  • prezintă un aspect estetic neschimbat în timp;
  • posibilitate de a integra diverse tipuri de panouri transparente;
  • o gamă variată de culori din catalogul RAL pentru partea externă.

Fişa tehnică panou fonoabsorbant HERIFON

 


DETALIU DE MONTARE

 

Herifon

Created by tavydum | © SC HERICON DISTRIBUTION SRL , Piteşti - Argeş