• Panouri sandwichPanourile termoizolante așa numitele panouri sandwich, se pot utiliza la realizarea fațadelor, acoperișurilor, pereților de compartimentare sau a plafoanelor. De asemenea, sunt recomandate pentru utilizarea în industria alimentară, în proiecte în care este necesar să se respecte cerințe foarte stricte de igienă și întreținere.
  • PANOURI SANDWICHPanourile sandwich sunt folosite pe scară largă datorită calităţilor materialelor din care sunt fabricate: izolator termic, izolator fonic, greutate redusă, suprafaţă lavabilă.
  • Panouri HERIFONHericon Distribution produce , comercializează și montează panourile fonoizolante și fonoabsorbante marca HERIFON
  • Panouri HERIFONHERIFON - gama de sisteme pentru bariere fonoizolante, capabile să obțină cele mai bune rezultate din sectorul de izolare acustică în conformitate cu normele naționale și comunitare.
  • Tablă cutată trapezoidalăTabla cutată este un material economic utilizat pentru acoperişuri sau faţade. Gama bogată de profile precum şi de tipuri de tablă (zincată, prevopsită) permite utilizarea acestora atât pentru acoperişuri, cât şi pentru faţade, pentru garduri şi porţi, cât şi pentru construcţiile portante, în domeniul construcţiilor individuale şi industriale.
  • Tablă tip țiglăŢigla metalică este un tip de învelitoare elegant şi rezistent care poate fi utilizată pentru toate tipurile de acoperişuri. Îmbinând tradiţia cu tehnologia modernă ţigla metalică este utilizată atât în construcţii rezidenţiale cât şi pentru renovarea caselor vechi.
  • Panouri HERIFONPanourile fonoizolante și fonoabsorbante HERIFON pot fi montate pe marginea strazilor sau a cailor ferate, în apropierea discotecilor.
  • full screen slider
Panouri sandwich1 PANOURI SANDWICH2 Panouri HERIFON3 Panouri HERIFON4 Tablă cutată trapezoidală5 Tablă tip țiglă6 7 Panouri HERIFON8 Panouri HERIFON9

 

Tablă cutată - profile de fațadă

T45- Fațadă

 

Tabla cutata - profil fatada

 

Descriere

Inaltime profil: 45 mm
Latime materie prima: 1000 / 1250 mm
Latime utila: 980 / 784 mm
Latime totala:

1040 / 825 mm

Materie prima: S 250 GD; DX 51D
Lungime maxima recomandata: 9 / 12 m
Lungime minima: 0,5 m
Grosime: 0,5 / 1,0 mm
Acoperire:

poliester lucios / mat, poliuretan, zincata, aluzinc

Perforare: da
Accesorii:

suruburi, cuie, bureti, folie anticondens

Utilizare: fatade, garduri, porti garaj, etc

 

Tabla cutata - profil fatada

Profile fațadă:
T6 - T7 - T8 - T14 - T18 - T18OC - T20 - T35 - T35OC - T40 - T45 - T50 - T60

PALETA DE CULORI

Increase your website traffic with Attracta.com
Created by tavydum | © SC HERICON DISTRIBUTION SRL , Piteşti - Argeş