• Panouri sandwichPanourile termoizolante așa numitele panouri sandwich, se pot utiliza la realizarea fațadelor, acoperișurilor, pereților de compartimentare sau a plafoanelor. De asemenea, sunt recomandate pentru utilizarea în industria alimentară, în proiecte în care este necesar să se respecte cerințe foarte stricte de igienă și întreținere.
  • PANOURI SANDWICHPanourile sandwich sunt folosite pe scară largă datorită calităţilor materialelor din care sunt fabricate: izolator termic, izolator fonic, greutate redusă, suprafaţă lavabilă.
  • Panouri HERIFONHericon Distribution produce , comercializează și montează panourile fonoizolante și fonoabsorbante marca HERIFON
  • Panouri HERIFONHERIFON - gama de sisteme pentru bariere fonoizolante, capabile să obțină cele mai bune rezultate din sectorul de izolare acustică în conformitate cu normele naționale și comunitare.
  • Tablă cutată trapezoidalăTabla cutată este un material economic utilizat pentru acoperişuri sau faţade. Gama bogată de profile precum şi de tipuri de tablă (zincată, prevopsită) permite utilizarea acestora atât pentru acoperişuri, cât şi pentru faţade, pentru garduri şi porţi, cât şi pentru construcţiile portante, în domeniul construcţiilor individuale şi industriale.
  • Tablă tip țiglăŢigla metalică este un tip de învelitoare elegant şi rezistent care poate fi utilizată pentru toate tipurile de acoperişuri. Îmbinând tradiţia cu tehnologia modernă ţigla metalică este utilizată atât în construcţii rezidenţiale cât şi pentru renovarea caselor vechi.
  • Panouri HERIFONPanourile fonoizolante și fonoabsorbante HERIFON pot fi montate pe marginea strazilor sau a cailor ferate, în apropierea discotecilor.
  • full screen slider
Panouri sandwich1 PANOURI SANDWICH2 Panouri HERIFON3 Panouri HERIFON4 Tablă cutată trapezoidală5 Tablă tip țiglă6 7 Panouri HERIFON8 Panouri HERIFON9

 

Tablă cutată autoportantă

 

Profilele autoportante din tablă cutată, sunt realizate din materii prime de calitate superioară, fiind recomandate la realizarea acoperișurilor structurale pentru clădiri industriale sau comerciale. Montajul se realizeaza ușor și într-un tip foarte scurt. Ele pot fi folosite și drept cofrag pierdut.
Utilizarea profilelor autoportante este o soluție economică în construirea de acoperișuri cu distanțe mari între elementele structurale. În acest caz se pot elimina elementele structurale secundare pentru rezemarea a acoperișului.
Profilele sunt disponibile într-o gamă largă de înălțimi de profil, protecții ale tablei de oțel și finisare a suprafetei expuse. Profilele autoportante vă pot oferi o varietate mare de aplicații și posibilități de proiectare, cum ar fi:
> Clădiri industriale
Clădiri socio-culturale
Clădiri publice
Clădiri de birouri
Proiecte de renovare

 

 

Created by tavydum | © SC HERICON DISTRIBUTION SRL , Piteşti - Argeş