• Panouri sandwichPanourile termoizolante așa numitele panouri sandwich, se pot utiliza la realizarea fațadelor, acoperișurilor, pereților de compartimentare sau a plafoanelor. De asemenea, sunt recomandate pentru utilizarea în industria alimentară, în proiecte în care este necesar să se respecte cerințe foarte stricte de igienă și întreținere.
  • PANOURI SANDWICHPanourile sandwich sunt folosite pe scară largă datorită calităţilor materialelor din care sunt fabricate: izolator termic, izolator fonic, greutate redusă, suprafaţă lavabilă.
  • Panouri HERIFONHericon Distribution produce , comercializează și montează panourile fonoizolante și fonoabsorbante marca HERIFON
  • Panouri HERIFONHERIFON - gama de sisteme pentru bariere fonoizolante, capabile să obțină cele mai bune rezultate din sectorul de izolare acustică în conformitate cu normele naționale și comunitare.
  • Tablă cutată trapezoidalăTabla cutată este un material economic utilizat pentru acoperişuri sau faţade. Gama bogată de profile precum şi de tipuri de tablă (zincată, prevopsită) permite utilizarea acestora atât pentru acoperişuri, cât şi pentru faţade, pentru garduri şi porţi, cât şi pentru construcţiile portante, în domeniul construcţiilor individuale şi industriale.
  • Tablă tip țiglăŢigla metalică este un tip de învelitoare elegant şi rezistent care poate fi utilizată pentru toate tipurile de acoperişuri. Îmbinând tradiţia cu tehnologia modernă ţigla metalică este utilizată atât în construcţii rezidenţiale cât şi pentru renovarea caselor vechi.
  • Panouri HERIFONPanourile fonoizolante și fonoabsorbante HERIFON pot fi montate pe marginea strazilor sau a cailor ferate, în apropierea discotecilor.
  • full screen slider
Panouri sandwich1 PANOURI SANDWICH2 Panouri HERIFON3 Panouri HERIFON4 Tablă cutată trapezoidală5 Tablă tip țiglă6 7 Panouri HERIFON8 Panouri HERIFON9

 

sc HERICON DISTRIBUTION srl
Date de identificare:

CUI: 24933341, atibut fiscal: RO

Nr. înregistrare în Registrul Comerţului:

J03/27/2009

Activitate principală: CAEN


Sediu social / Punct de lucru / Depozit

Com. ALBOTA;
str. Ecologiei ; nr.793; 
DN65 iesire spre Craiova 

 

Conducerea şi reprezentarea companiei este realizată de:

HERIŞANU NICOLAE - administrator

 

Telefon:  0758.608869, 0735.590556

E-mail: office@hericon.ro

............ herisanun@yahoo.com

 

 

 

trafic ranking

Statistici web

 

herifonHericon Distribution este PRODUCĂTORUL Panourile fonoabsorbante HERIFON - gama de sisteme pentru bariere fonoizolante, cababile să obțină cele mai bune rezultate din sectorul de izolare acustică în conformitate cu normele naționale și comunitare.Panourile sandwich sunt folosite pe scară largă datorită calităţilor acestui material:

- izolator termic,

- izolator fonic,

- greutate redusă,

- suprafaţă lavabilă.

 
Plăcile din tablă cutată sunt produse printr-un proces continuu în lungimi diferite, în baza exigenţelor clientului sau a acoperişului, lungimea maximă fiind determinată de posibilităţile de transport.

 


 

Acoperişurile din ţiglă metalică au:

- aspect estetic deosebit;

- rezistenţă mare la coroziune, respectiv durata lungă de viaţă, datorită protecţiei cu Aluzinc şi altor straturi protectoare;

- gama largă de culori;

- încărcare minimală;

-greutatea proprie a învelitorii este de aprox. 5-7kg/m2, în funcţie de tipul învelitorii;

- nu necesită cheltuieli de întreţinere.

 


 

 

Plăcile de policarbonat celular îmbină caracteristicile superioare ale policarbonatului cu avantajele oferite de structura celulară.

 

Increase your website traffic with Attracta.com .......
Created by tavydum | © SC HERICON DISTRIBUTION SRL , Piteşti - Argeş